Hongaarse tandarts Dr. Háris

Hongarije staat met name bekend om de wellnesscentra, thermaalbaden en de vakkundige mondzorg. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer West Europeanen met de steeds duurder wordende zorg kiezen voor een tandarts in Hongarije. De Nederlanders en Belgen die in Hongarije woonachtig zijn, zien een groot verschil in prijs en kwaliteit van de tandzorg met Nederland en België.

Expertise en moderne apparatuur
Maak kennis met de Hongaarse tandarts Dr. Haris Richárd Milán, werkzaam in het winkelstadje Bonyhád in Zuidwest Hongarije. Wanneer uw gebit een grondige opknapbeurt nodig, dan spaart u al snel honderden euro’s uit, in vergelijking met een tandarts in Nederland of België. Bij het plaatsen van meerdere bruggen of kronen, bespaard u al snel duizenden euro’s. Het is dus zeker de moeite waard om u te oriënteren voor een tandarts in Hongarije. Tandarts Dr. Haris heeft nieuwe moderne apparatuur en levert kwaliteit.

  

Makkelijk bereikbaar met de auto, vliegtuig of shuttle-taxi
De praktijk van Dr. Haris is eenvoudig te bereiken vanaf autosnelweg de M6. Tevens kunnen wij een goedkope shuttle-taxi regelen, zodat u snel en zorgeloos vanaf het vliegveld in Budapest opgehaald kunt worden en na uw behandeling en eventuele vakantie weer teruggebracht wordt naar Budapest Airport. Voor overnachtingen en langdurig verblijf kunt u terecht in het gastvrije en naastgelegen pension Koller. Op deze wijze kunt u eenvoudig en voordelig naar een goede tandarts in Hongarije.


Scroll to Top