Recensies

Lees de recensies van de cliënten van de Hongaarse tandarts Dr. Haris Richárd Milán:


Via de website van Tandarts Hongarije kwam ik in contact met Tandarts dr. Milan Haris. Vincent Eggermond regelde tevens voor mij het verblijf in het naastgelegen uitstekende familiehotel Koller Panzio.

Het verdere contact met de Tandarts dr. Haris verliep in het Engels via de mail, en de conversatie ter plekke tijdens de behandeling was ook in het Engels, ideaal!

Ik wil dr. Haris graag van harte aanbevelen. Hij is heel vriendelijk en werkte met uiterste precisie. Ik ben dan ook heel tevreden met het eindresultaat! Het hele pakket van het naastgelegen hotel, de goede communicatie en de geweldige tandarts maakt dat ik tandheelkundige hulp van dr. Haris aan iedereen zal aanraden.

Franka Wander


Twee bruggen en acht kronen laten plaatsen. Werkt snel en netjes. Neemt alle tijd. Luistert en begrijpt alles goed wat je bedoelt. Ook als de wachtkamer vol is, wekt hij niet de indruk dat hij haast heeft.

Ik woon in Hongarije en ga ook op halfjaarlijkse controle. Daarbij pleegt hij ook onderhoud en daar ben ik zeer tevreden over. Geen pijnlijke en bloederige gebitsreiniging. Je voelt je altijd op je gemak.

Dr. Haris heeft nieuwe en moderne apparatuur. Röntgen foto’s zijn duidelijk en je hoeft niet naar een apart ziekenhuis of onderzoekscentrum. Desondanks zijn de prijzen bescheiden.

Carla Engels

 


Scroll to Top