Wat kost een tandarts in Hongarije?

De eerste kennismaking en controles zijn gratis. Uiteraard leeft de tandarts niet van complimenten voor zijn werk alleen. Tandarts Dr. Haris Richárd Milán levert kwaliteits werk voor redelijke prijzen.

Enkele voorbeelden
Hieronder staan een aantal voorbeelden van de tarieven van de tandarts:

controle      0,- euro             0 forint
vulling    18,- euro     5.000 forint
tijdelijke kunststof tand    25,- euro     8.000 forint
porseleinen kroon (all-in prijs)  100,- euro   30.000 forint

Wilt u meer informatie over wat uw behandeling mogelijk zou kunnen gaan kosten? Stuur vrijblijvend een e-mail naar de onderstaande contactgegevens.

Nederlandstalige vertolking
Tandarts Dr. Haris Richárd Milán spreekt Hongaars en Engels.
Heeft u een Nederlandstalige tolk nodig? Wij helpen u graag bij het maken van reservering bij het pension en de tandarts. Geen probleem. Het is mogelijk om ons te bellen of te mailen voor een afspraak bij de tandarts en een reservering bij het pension. Geef in ieder geval uw telefoonnummer waarop wij u makkelijk kunnen bereiken voor het maken van een afspraak.

Heeft u bij de tandarts een Nederlandstalige tolk nodig?
Een Nederlandstalige tolk staat altijd voor u klaar. Breng tevoren ons of de tandarts op de hoogte als u een Nederlandstalige tolk nodig heeft.
Hieronder staan de tarieven.

0 tot 60 minuten   35,- euro 10.000 forint
1 uur tot 2 uur   70,- euro 20.000 forint
2 uur tot 3 uur 100,- euro 28.000 forint
ieder uur meer… + 20,- euro + 6.000 forint
  • *Weekend-tarief van de tolk is 50% extra.
  • **Tolk per telefoon is 25% korting. Wanneer vertolking per telefoon plaats vind, betaald men de vertolking aan de tandarts.

Voordelig verblijf gedurende uw behandelingen
Naast de tandartspraktijk van Dr. Haris Richárd Milán is een pension om te verblijven voor uw behandelingen bij de praktijk en eventueel een vakantie in Hongarije. Reserveer tevoren een kamer en laat de keuken van het pension weten wanneer u ongeveer zou willen eten. Op die manier heeft u een voordelig verblijf met een goede keuken. Gastheer van pension Koller is vriendelijk en zeer geduldig. Ze spreken Hongaars en Duits. Wilt u geholpen worden bij uw reservering? Wij en de tandarts helpen graag bij het vertalen. Wij spreken Nederlands en de tandarts Engels. De contactgegevens vind u onder Contact.

Wilt u informatie over de kosten van uw bezoek aan de tandarts en verblijf? Stuur uw vraag naar de onderstaande contactgegevens of bel.

Telefoon: +36-209616646 (Nederlandstalig) of +31-655588869 (Nederland)
E-mail: info@tandartshongarije.nl


Scroll to Top